Com tothom, sempre aprofitem el començament d’un any nou per a proposar-nos nous reptes, noves metes per a continuar creixent. En el nostre cas, un dels nostres propòsits per a aquest 2021 és afegir una llengua més, el català, a les nostres publicacions amb la finalitat d’arribar a molts més lectors, a més d’aprofitar per a estrènyer vincles amb la dilatada tradició arxivística catalana.

Des de Archivoz hem considerat la inclusió del català, no exclusivament per la seva longeva pràctica arxivística, sinó també perquè han sabut actualitzar-se amb els temps estant avui dia en l’avantguarda de la disciplina, sempre sent pioners en molts dels avenços en la ciència dels arxius i de la gestió documental.

És per tot això que ens complau convidar-vos a tots vosaltres, institucions i professionals, a participar en les futures publicacions d’aquest nou any en la llengua d’en Ramón Llull.

Bon any 2021!

 

 

*Imatge de portada: Fragment de la portada de la revista Arxiu de tradicions populars. Serra i Boldú, Valeri. Fascicle VII (01/01/1935).

Share This